J05 A3060
J05 A3060

La Policia Local de Sant Josep obre camí amb les càmeres de pit

Contacto

La policia de Sant Josep de sa Talaia és una de les pioneres en la implantació de càmeres de pit a tot Espanya. Per això, el seu cap ha explicat l’experiència davant representants de policies locals d’altres 17 municipis de les Balears.

En una jornada de formació a Mallorca, els assistents també han pogut comprovar el funcionament dels aparells que permeten geolocalitzar, fer transmissions en directe i, fins i tot, fer reconeixement facial.

L’objectiu de fer servir càmeres en les intervencions policials és oferir seguretat tant als agents com als ciutadans. El fet que tot quedi enregistrat garanteix que els policies actuïn de manera impecable i també és un element dissuasori d’agressions. A més, facilita les investigacions, ajuda la identificació de responsables i reforça la declaració dels agents.

La jornada formativa s’ha fet a Binissalem, un dels municipis que es planteja comprar aquestes càmeres. Però el seu batle, Víctor Martí, reconeix que no són gaire assequibles. Cada dispositiu costa uns 600 euros i cal sumar-hi el preu de diferents serveis i actualitzacions.

A més de Sant Josep de Sa Talaia, també en tenen els policies d’Andratx, Son Servera i Inca, entre d’altres.

Esplora Nuestro Productos